Odgovori na česta pitanja

Ovdje nema odgovora na vaše pitanje?

Javite se na misijamoguce@gmail.com

Prikupljanje većeg broja manjih iznosa kako bi se podržala ideja u nastanku ili kako bi se iskazala podrška planiranoj inicijativi.

Za Misiju Moguće, crowdfunding je način testiranja interesa za nastavak, i to za konkretnu ideju kreiranja knjige u kojoj će mladi, zajedno sa iskusnijima, odgovoriti na pitanja “Šta ZAPRAVO treba znati na prvom poslu”.

Više detalja može se naći na platformi kampanje bit.ly/misijamoguce

Za one koji su zainteresirani, detaljno video uputstvo kako se pridružiti Misiji Moguće i izvršiti uplatu može se naći OVDJE

Sigurno postoje i druge slične inicijative i svaka od njih je potrebna, jer problem nepovezanosti vještina i znanja mladih koji se podučavaju kroz formalno obrazovanje još uvijek nije u skladu sa potrebama i očekivanjima na tržištu.

U slučaju da interes donatora i sponzora ne bude podržao printanu verziju, novo izdanje će biti samo multimedijalni priručnik u elektronskom formatu.

Naravno, i nadamo se da će što više ovakvih izdanja postojati da mladima pomogne savladati “soft skills” na prvom poslu ili u traženju prvog posla.

Za sve koji žele iskoristiti postojeći eBook, postoji opcija da se kreira novo prilagođeno izdanje. Više informacija je dostupno na platformi kampanje bit.ly/misijamoguce

personalizirani

Sve upite, komentare i prijedloge dostaviti na misijamoguce@gmail.com

Crowdsourcing je naziv za kampanju prikupljanja ideja iz više izvora.

U kontekstu Misije Moguće, crowdsourcing je namjera da se od mladih i sa mladima prikupe dodatna pitanja, primjeri i priče o svemu što ZAPRAVO treba znati na prvom poslu, a ne uči se nigdje prije toga.

Namjera je da priručnik bude prilagođen stvarnim potrebama mladih i njihovih iskusnijih kolega, i da informacije i preporuke budu prilagođene onima koji priručnik budu koristili.

Ideje se mogu dostaviti putem upitnika, a komentari se mogu ostaviti na patformi kampanje bi.ly/misijamoguce

Za one koji žele dati recenziju na platformi, OVDJE je dato detaljno video uputstvo.

Ovo je tek inicijalna faza i očekuje se da ideju preuzmu, prilagode ili prihvate i drugi. Svaka ideja, sugestija i preporuka je dobro došla.

KONTAKT: misijamoguce@gmail.com

Prvenstveno, za PLAĆENE prilike mladima koji će raditi prikupljanje dodatnih informacija, prevode i prilagodbe. Ovisno o prikupljenom iznosu, dio će biti korišten za troškove printa i distribucije.

Sve informacije su dostupne na platformi kampanje, na web stranici Misije Moguće, kao i na društvenim mrežama.

bit.ly/misijamoguce

www.misijamoguce.com

Sve prijave dostaviti na email misijamoguce@gmail.com